Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Φεβ-2021 15:51

  Τ. Γαΐτάνης: Ο κ.Τσίπρας ταυτίζεται με συντηρητικές απόψεις σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει η πλειονότητα της κοινωνίας

  Τ. Γαΐτάνης: Ο κ.Τσίπρας ταυτίζεται με συντηρητικές απόψεις σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει η πλειονότητα της κοινωνίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ο κ. Τσίπρας ταυτίζεται για άλλη μια φορά με συντηρητικές απόψεις, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει ως σωστό η πλειονότητα των Ελλήνων" τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια που συζητείται στη Βουλή.

  Ο κ.Γαϊτάνης χαρακτήρισε "μια μεγάλη ημέρα για την Παιδεία μας" τη σημερινή και προσέθεσε ότι "η υπερψήφιση του νόμου είναι πράξη ωριμότητας του πολιτικού συστήματος κι έχει τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας".

  Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε επίσης ότι "οι νέοι μας θέλουν ποιοτικές σπουδές για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος" και κατέληξε λέγοντας ότι "τα πανεπιστήμια θωρακισμένα από την ανομία και την παραβατικότητα, παραδίδονται στην κοινωνία ως χώροι ελευθερίας και γνώσης".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ