Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 26-Ιαν-2021 19:07

  Τηλεδιάσκεψη Θεοχάρη με την υπουργό Εμπορίου, Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας

  Τηλεδιάσκεψη Θεοχάρη με την υπουργό Εμπορίου, Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τηλεδιάσκεψη με την Υπουργό Εμπορίου, Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας, Tatjana Matić είχε  ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

  O κ. Θεοχάρης ενημερώθηκε  από την ομόλογό του για το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον Σέρβων να επισκεφτούν τη χώρα μας τη φετινή περίοδο για τις διακοπές τους.

  Η κυρία Matić ευχαρίστησε τον Έλληνα Υπουργό Τουρισμού για τη διευκόλυνση που παρείχε προκειμένου να πραγματοποιηθούν συναντήσεις  ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Σερβία με  Έλληνες συναδέλφους τους,  εξέφρασε την επιθυμία  για συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών και το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ προσκάλεσε τον κ. Θεοχάρη σε επίσημη επίσκεψη στο Βελιγράδι. Παράλληλα, η Σέρβα Υπουργός ζήτησε παροχή τεχνογνωσίας από τον κ. Θεοχάρη  για την πρόταση που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

  Τέλος, στη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα οι Υπουργοί Τουρισμού Ελλάδας και Σερβίας αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις σχετικά με το άνοιγμα του τουρισμού και συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνεργασία σύντομα.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ