Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Δεκ-2020 16:45

  Κεραμέως σε Κουτσούμπα: Θέλουμε ή όχι να ανεβάσουμε το επίπεδο σπουδών;

  Κεραμέως σε Κουτσούμπα: Θέλουμε ή όχι να ανεβάσουμε το επίπεδο σπουδών;
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Στόχος των προωθούμενων αλλαγών, είναι η αναβάθμιση του επιπέδου σπουδών και η διόρθωση παθογενειών που υπήρχαν επί δεκαετίες", τόνισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως απαντώντας στις επικρίσεις του γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα επί του νομοσχέδιου που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής για την Επαγγελματική Εκπαίδευση.

  "Το ΚΚΕ υποστηρίζει να μπαίνουν στα πανεπιστήμια με 1 και 2 στα 20 ή γράφοντας απλώς το όνομά τους; Θέλουμε ή δεν θέλουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε το επίπεδο των σπουδών;" σημείωσε η κ. Κεραμέως και προσέθεσε:

  "Θεωρούμε σωστό να μπαίνει κανείς σε ένα τμήμα το οποίο το έχει βάλει τυχαία ως 200η επιλογή του και πιθανότατα δεν θα φοιτήσει επί της ουσίας, πόσο μάλλον να αποφοιτήσει αλλά παίρνει τη θέση από κάποιον άλλο που πραγματικά θέλει να φοιτήσει εκεί; Σε ποια άλλη χώρα συμβαίνει αυτό; Θέλουμε ή όχι τα παιδιά μας να κάνουν συνειδητές, στοχευμένες επιλογές;".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμη:

  * Δ. Κουτσούμπας: Επαγγελματική εκπαίδευση βάσει μελέτης του ΣΕΒ για νεολαία ακόμα πιο φθηνή εργατική δύναμη χωρίς δικαιώματα

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ