Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 10-Δεκ-2020 14:45

  Βούτσης κατά Βελόπουλου για αντιεμβολιαστικές θεωρίες συνωμοσίας

  Βούτσης κατά Βελόπουλου για αντιεμβολιαστικές θεωρίες συνωμοσίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε άμεση απάντηση και καταγγελία της αντιεμβολιαστικής ρητορικής του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης . Κ. Βελόπουλου μέσα στο Κοινοβούλιο προχώρησε με παρέμβασή του ο τ. Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Νίκος Βούτσης.

  Ζητώντας το λόγο αμέσως μετά την ομιλία του Βελόπουλου ο τ. Πρόεδρος της Βουλής απάντησε στις αντιεμβολιαστικές θεωρίες συνωμοσίας που ανέπτυξε ο Πρ. της Ελληνικής Λύσης, αναφέροντας συγκεκριμένα:

  "Θέλω να κάνω μία πολιτική δήλωση με αναφορά σε ότι είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Εκτιμώ πως η ρητορική του κ. Βελόπουλου ήταν ευθεία και συνειδητή τροφοδότηση του πνεύματος φοβίας ενόψει των εμβολιασμών όποτε γίνουν, μέσα σε μία κοινωνία, η οποία έχει τα ερωτήματά της, τα ερωτηματικά της αλλά έχει και μεγάλο φόβο και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας ώστε να περιμένουμε πραγματικά ό,τι οι επιστήμονες της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας φέρουν. Στόχος να μπορέσει η χώρα να ορθοποδήσει και να ξεπεράσουμε τον εφιάλτη του κορονοϊού.

  Αυτό ως πολιτική δήλωση για το σύνολο της ρητορικής του κ. Βελόπουλου. Ελπίζω η Κυβέρνηση και ελπίζω βεβαίως και τα αρμόδια τμήματα των κομμάτων διότι μιλάμε για θέματα υγείας, να έχουν την ευαισθησία άμεσα να υπάρξει μία αντίθεση σε αυτήν τη ρητορική".   

  Να σημειωθεί ότι η παρέμβαση του τ. Προέδρου της Βουλής προκάλεσε μετά από λίγο και την αντίδραση της Κυβέρνησης πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα. 

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ