Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Οκτ-2020 16:19

  "Διάβημα" ΣΥΡΙΖΑ σε Κ. Τασούλα για τον Α. Γεωργιάδη

  Γεροβασίλη βουλή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα απέστειλε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας για απαξιωτική και απρεπή αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη κατά τη σημερινή τοποθέτησή του επί ερώτησης της βουλευτού. 

  Η κ. Γεροβασίλη καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, ως οφείλει, ειδάλλως καλεί τον Πρόεδρο να προκαλέσει την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

  Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

  "Προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο της Βουλής

  κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

  Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

  Στη σημερινή τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε με τρόπο ανοίκειο και απαξιωτικό στο πρόσωπο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κας Θεοδώρας Τζάκρη. Συγκεκριμένα, στην τοποθέτησή του επί ερώτησης της βουλευτού είπε: "Α! Ήταν της κυρίας Τζάκρη. Δεν έχει σημασία. Το αφήνω. Η κυρία Τζάκρη είναι ασήμαντη". 

  Το απρεπές και απαξιωτικό ύφος και περιεχόμενο της εν λόγω τοποθέτησης του Υπουργού δε συνάδει με την υποχρέωση για αλληλοσεβασμό μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου. Καλούμε τον Υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, ως άλλωστε οφείλει, άλλως καλούμε Εσάς κύριε Πρόεδρε όπως προκαλέσετε την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 του Κώδικα Δεοντολογίας και του άρθρου 77 παρ. 4 του ΚτΒ.

  Με τιμή

  Όλγα Γεροβασίλη

  Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ”

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ