Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 15-Οκτ-2020 18:21

  Το Παρατηρητήριο Fake News ΝΔ σχολιάζει τη δήθεν βράβευση των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis

  Το Παρατηρητήριο Fake News ΝΔ σχολιάζει τη δήθεν βράβευση των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ανακοίνωση εξέδωσε το "Παρατηρητήριο Fake News" της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis, που "βραβεύτηκαν από το Ευρωκοινοβούλιο" και κάνει λόγο "για προπαγάνδα και διαστρέβλωση που ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας...".

  "Το σύστημα Κουμουνδούρου είναι συνεπές στις "αρχές" του και τις εξάγει και εκτός συνόρων: Μη έχοντας πραγματικό αφήγημα, κατασκευάζει ψεύτικο και θριαμβολογεί για αυτό. Από χθες διασπείρουν μέσω παραπλανητικών τίτλων, αναρτήσεων και δηλώσεων την ψευδή είδηση περί δήθεν βράβευσης και αναγνώρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση της προσφοράς των "προστατευόμενων μαρτύρων" στο σκάνδαλο Novartis" επισημαίνει το Παρατηρητήριο και προσθέτει:

  "Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα φιλικά τους ΜΜΕ κάνουν λόγο για δήθεν βράβευση των κουκουλοφόρων μαρτύρων από το Ευρωκοινοβούλιο, την ώρα που η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται από την ευρωομάδα στην οποία ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ και θεσπίστηκε, το 2018, με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Κούλογλου.

  Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεσπίζει ένα "βραβείο", το οποίο δίνεται από την ευρωομάδα που ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ψευδομάρτυρες της Novartis. Η κομματική τελετή γίνεται σε μια από τις εκατοντάδες αίθουσες του Ευρωκοινοβουλίου που διατίθενται καθημερινά για κάθε είδους αντίστοιχες εκδηλώσεις, και αυτό αναπαράγεται ως "βράβευση του Ευρωκοινοβουλίου" στους ψευδομάρτυρες της Novartis και πανευρωπαϊκή "αναγνώριση του έργου τους"! "Στις Βρυξέλλες βραβεύονται, στην Ελλάδα χαρακτηρίζονται σκευωροί" φωνάζουν τα στελέχη και τα παπαγαλάκια τους, μεταξύ των οποίων και το site του εμπνευστή του εν λόγω "βραβείου"! Μιλάμε δηλαδή για προπαγάνδα και διαστρέβλωση που ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας...".

  Το Παρατηρητήριο επισημαίνει ακόμη:

  "Ας μην παίζουν με την νοημοσύνη των Ελλήνων. Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε το Ευρωκοινοβούλιο βράβευσαν τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis, ούτε φυσικά κανείς τους αναγνώρισε ως "ήρωες της εποχής μας", εκτός από τους εν Ελλάδι ήρωες των fake news και τους Ευρωπαίους συντρόφους τους...".

  Και καταλήγει τονίζοντας:

  "Επιπλέον, ενδιαφέρον έχει ότι βραβεύονται από την ΣΥΡΙΖΑϊκή ευρωομάδα, άτομα που πέραν της εισαγγελέως υποτίθεται ότι κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική τους ταυτότητα. Η υποκρισία χτυπάει κόκκινο με τον κ. Παπαδημούλη να μιλά στην ίδια εκδήλωση περί ισχυροποίησης της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων, την ώρα που το ίδιο του το κόμμα φαίνεται να γνωρίζει για τους προστατευόμενους μάρτυρες πολύ περισσότερα από όσα θα επέτρεπε η τήρηση του τωρινού καθεστώτος προστασίας".

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ