Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 23-Σεπ-2020 23:55

  Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους πλημμυροπαθείς - Όλα τα μέτρα

  Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τους πλημμυροπαθείς - Όλα τα μέτρα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με την διαδικασία του επείγοντος κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα μέτρα στήριξης των πλημμυροπαθών, την καταβολή εφάπαξ ενίσχυσης με την μορφή επιδόματος,  αναστολή κατασχέσεων και πλειστηριασμών στις περιοχές που επλήγησαν από τον κυκλώνα Ιανό, αναστολή καταβολής ΕΝΦΙΑ και άλλες διατάξεις, μία μέρα μετά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες στην Καρδίτσα.

  Το νομοσχέδιο "Επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα "Ιανός", περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού COVID  19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις” θα συζητηθεί σε δύο συνεδριάσεις, την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Επιτροπή Οικονομικών, ενώ αναμένεται να ψηφιστεί τη Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής.

  Περιλαμβάνει επίσης προσαυξημένη έκπτωση για συγκεκριμένες διαφημιστικές δαπάνες επιχειρήσεων αλλά και την αναστολή της επιβολής του τέλους στη συνδρομητική τηλεόραση όπως έγραφε νωρίτερα το capital.gr.

  Με άλλες διατάξεις αυξάνονται οι πιστώσεις για εκπαιδευτικούς ενώ διευρύνονται οι δυνατότητες ανάθεσης υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών για θέματα υγείας.

  Μ. Νταλιάνη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ