Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Ιουν-2020 21:02

  Χ. Θεοχάρης: Ξεκινάμε οργανωμένα τον Τουρισμό, θέτουμε την υγεία πάνω από όλα

  Χ. Θεοχάρης: Ξεκινάμε οργανωμένα τον Τουρισμό, θέτουμε την υγεία πάνω από όλα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τους τέσσερις άξονες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί η επανεκκίνηση της φετινής τουριστικής σεζόν περιέγραψε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, κατά την παρουσίαση της καμπάνιας του ελληνικού τουρισμού, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Όπως ανέφερε ο κ. Θεοχάρης, ο τουρισμός ξεκινά οργανωμένα, ενώ η υγεία και η ασφάλεια τίθενται πάνω από όλα. Πρώτον στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα σύνορα με κανόνες για επισκέπτες από χώρες με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, δεύτερον τα δεδομένα θα αξιολογούνται διαρκώς, ώστε να διατηρηθεί ο έλεγχος, τρίτον υπάρχουν αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και τέλος το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενισχύεται, ώστε κάθε πολίτης και κάθε τουρίστας να έχει την απαραίτητη φροντίδα.

  "Θέλουμε οι επισκέπτες να βιώσουν την Ελλάδα που ονειρεύονται. Το ελληνικό καλοκαίρι το αξίζουμε περισσότερο από ποτέ και το χρειάζονται οι επισκέπτες" είπε χαρακτηριστικά.

  "Το υπουργείο Τουρισμού, o EOT,  η Marketing Greece, και ο Steve Vranakis ένωσαν τις δυνάμεις τους. Και με τη δημιουργική ιδέα της Frank & Fame, θα ταξιδέψουν την Ελλάδα και το τουριστικό προϊόν της παντού.
   
  Θέλουμε ακόμα περισσότερες τέτοιες συμμαχίες, με ακόμα μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στον τουρισμό μας και θα είμαστε καταλύτες για να συμβούν" υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού.

  Β. Κουρλιμπίνη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ