Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Μαϊ-2020 20:14

  Τηλεδιάσκεψη Μ. Βαρβιτσιώτη με τον Κύπριο ομόλογό του για την ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης

  Τηλεδιάσκεψη Μ. Βαρβιτσιώτη με τον Κύπριο ομόλογό του για την ελληνική προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη, ξεκίνησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τον κύκλο των επαφών του με ομολόγους του των κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο πλαίσιο της τρέχουσας ελληνικής προεδρίας του Οργανισμού και υπό την ιδιότητά του ως προεδρεύων της Επιτροπής Υπουργών του.

  Κατά την τηλεδιάσκεψη, ο κ. Βαρβιτσιώτης παρουσίασε τις προτεραιότητες, το πρόγραμμα και τους κύριους στόχους της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή 15 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 18 Νοεμβρίου 2020.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κ. Βαρβιτσιώτη για την ενημέρωση, επισημαίνοντας τη βαρύνουσα σημασία των επιλογών της Ελληνικής Προεδρίας.

  Τέλος, επισημαίνεται ότι ο κ. Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε τον κ. Βαρβιτσιώτη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία θα παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή για την επιτυχή διεξαγωγή της ελληνικής Προεδρίας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ