Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Μαϊ-2020 21:30

  Παπανδρέου: "Ουσιαστική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με θαρραλέα μέτρα και προοπτική"

  Παπανδρέου: "Ουσιαστική στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με θαρραλέα μέτρα και προοπτική"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συναντήσεις με τους προέδρους της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Αχαΐας, Παναγιώτη Σκέντζο και του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο, είχε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο των επαφών του με τους τοπικούς και κοινωνικούς φορείς της Αχαΐας, για τα θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού.

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον Παναγιώτη Σκέντζο, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρθηκε "στην υποχρέωση πραγματικής και ουσιαστικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με θαρραλέα μέτρα και προοπτική". Επίσης, είπε ότι "είναι η δίκαιη απαίτηση του επιχειρηματικού κόσμου για ένα κράτος αρωγό στον πολίτη και στον επιχειρηματία".

  Στην συνάντηση που ακολούθησε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, ο πρώην πρωθυπουργός, αναφέρθηκε ιδιαίτερα "στην ανάγκη γρήγορης και αποτελεσματικής προστασίας από το κράτος, αλλά και την Ε.Ε., με την λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων, ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι αλυσιδωτές αντιδράσεις".

  Παράλληλα, επεσήμανε ότι, "η καθυστέρηση στη λήψη ουσιαστικών και αποτελεσματικών παρεμβάσεων εντείνει την αβεβαιότητα και αυτό ενισχύει τα προβλήματα", ενώ έδωσε έμφαση, "στη μεγάλη ανάγκη δημιουργίας ενός λειτουργικού, αποτελεσματικού και όχι σπάταλου κράτους, το οποίο θα είναι σε θέση να αξιοποιεί με τον βέλτιστο τρόπο τους οικονομικούς πόρους". Ακόμη, είπε ότι "πρέπει να ενισχυθεί η ηλεκτρονική διακυβέρνηση με την ανυποχώρητη εφαρμογή της διαύγειας που συνιστά κομβική θεσμική υποχρέωση της Πολιτείας και που δημιουργεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολίτη."

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ