Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 14-Μαρ-2020 14:34

  Μ. Χαρακόπουλος: Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στην ασθένεια

  Μ. Χαρακόπουλος: Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στην ασθένεια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι στην ασθένεια και ο καθένας μας έχει ευθύνη και για τους άλλους, που μπορεί να είναι οι γονείς μας, οι παππούδες μας, οι δικοί μας άνθρωποι ή ο διπλανός μας. Αν πειθαρχήσουμε στις εντολές της Πολιτείας και των γιατρών μπορούμε να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δοκιμασία που βιώνουμε", τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

  Ο Θεσσαλός πολιτικός, ανταποκρινόμενος στην απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων - όπου συμμετέχει και ο ίδιος - την οποία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, καλεί "τους πολίτες και τους φορείς που θέλουν να επικοινωνήσουν με το πολιτικό μου γραφείο να αποφεύγουν την αυτοπρόσωπη παρουσία και να χρησιμοποιούν αποκλειστικά το τηλέφωνο ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο". 

  Ο Μ. Χαρακόπουλος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι "η πατρίδα μας, όπως και ολόκληρη η οικουμένη, διέρχεται μια κρίσιμη κατάσταση λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αυτές τις στιγμές οφείλουμε να δείξουμε την ύψιστη υπευθυνότητα τόσο ως κρατικός μηχανισμός όσο και ως πολίτες. Έως τώρα, η Πολιτεία έχει δείξει χαρακτηριστική οργάνωση και αποφασιστικότητα ώστε να αντιμετωπιστούν τα κρούσματα, αλλά και να μην προχωρήσει η διάδοση του επικίνδυνου ιού. Ωστόσο, για να υπάρξει ουσιαστική αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτείται η απόλυτη συναίσθηση της ατομικής ευθύνης όλων μας".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ