Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Φεβ-2020 14:10

  Τα στρατιωτικά νοσοκομεία στο επίκεντρο της συνάντησης Γ. Πατούλη - Α. Στεφανή

  Τα στρατιωτικά νοσοκομεία στο επίκεντρο της συνάντησης Γ. Πατούλη - Α. Στεφανή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ενίσχυση του εξοπλισμού των στρατιωτικών νοσοκομείων για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των πολιτών της Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο της διευρυμένης συνάντησης που είχε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Α. Στεφανή και αξιωματούχους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

  Συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένα πλάνο συνεργασίας περιφέρειας Αττικής και υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να γίνει καλύτερος προγραμματισμός για την κάλυψη σημαντικών και επειγουσών ελλείψεων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αττικής. Επιπλέον θα διερευνηθεί η δυνατότητα κάλυψης των σχετικών δαπανών μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

  Όπως επισημάνθηκε από την πλευρά του υφυπουργού και των στελεχών του υπουργείου πρόκειται για "ζωτικής σημασίας εξοπλισμό, ο οποίος θα συμβάλλει στην καλύτερη υγειονομική κάλυψη των πολιτών της Αττικής μέσω της συνδρομής που παρέχουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία".

  Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η περιφέρεια Αττικής θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν.

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ