Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Ιαν-2020 12:49

  Εταιρεία Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών: Η Αικ. Σακελλαροπούλου θα τιμήσει στο ακέραιο το αξίωμα του ΠτΔ

  Εταιρεία Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών: Η Αικ. Σακελλαροπούλου θα τιμήσει στο ακέραιο το αξίωμα του ΠτΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή της στο αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας, απέστειλε στην κα Σακελλαροπούλου η "Εταιρεία Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες", της οποίας είναι μέλος και η ίδια. Σε αυτή αναφέρεται:

  "Το Δ.Σ. της "Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες" συγχαίρει την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και επίλεκτο μέλος της Εταιρείας κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για την εκλογή της στο αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.       

  Η εκλογή της κας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο ύπατο αξίωμα της Ελληνικής Πολιτείας τιμά  όχι μόνο το Συμβούλιο της Επικρατείας, από τους κόλπους του οποίου προέρχεται, αλλά όλους τους κλάδους της Ελληνικής Δικαιοσύνης και αποτελεί ασφαλή ένδειξη της ποιότητας των λειτουργών της.

  Στη μακρά δικαστική της σταδιοδρομία η κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου άσκησε τα καθήκοντά της με υψηλή αίσθηση ευθύνης, με γνώση των εξελίξεων στον σύγχρονο κόσμο, με στοχασμό και με συνολική αντίληψη των σύνθετων προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας και πολιτείας.

  Οι αρετές αυτές εγγυώνται ότι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, θα τιμήσει στο ακέραιο το αξίωμα στο οποίο την ανέδειξε σήμερα η Βουλή των Ελλήνων και θα επιτελέσει με υποδειγματικό τρόπο τον συνταγματικό της ρόλο του ρυθμιστή του πολιτεύματος και του  εκφραστή της ενότητας του ελληνικού λαού".
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων