Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Δεκ-2019 15:33

  Γ. Ελενόπουλος (ΚΙΔΗΣΟ): Δεν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές Γ. Παπανδρέου - ΣΥΡΙΖΑ

  Γ. Ελενόπουλος (ΚΙΔΗΣΟ): Δεν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές Γ. Παπανδρέου - ΣΥΡΙΖΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Δεν υπάρχουν υπόγειες διαδρομές που να συνδέουν τον πρώην πρωθυπουργό με κινήσεις και επιλογές προσώπων στην πολιτική και κομματική ζωή του τόπου" σχολιάζει ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και συντονιστής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Ελενόπουλος, με αφορμή την μετακίνηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που στήριξαν τον πρώην πρωθυπουργό.

  "Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και κάνει τις προσωπικές πολιτικές του επιλογές. Και αυτό, όσον αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου και τους ανθρώπους που συνεργάστηκε, είναι μια αρχή που ισχύει και γίνεται πράξη διαχρονικά" επισημαίνει.

  Όπως αναφέρει ο κ. Ελενόπουλος, "ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, είναι περισσότερο από προφανές ότι ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά τις απόψεις του για μια σειρά από θέματα. Δεν υπάρχει το παραμικρό που να σκιάζει οτιδήποτε. Ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας, πόσο μάλλον της Παράταξης και το έχει αποδείξει. Δεν λιποτακτεί, δεν κρύβεται, στα δύσκολα. 'Αλλοι πάλι, απλώς ωφελήθηκαν από την παράταξη".

  Ο στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου τονίζει πως "ό,τι και αν γράφεται, ό,τι αν λέγεται, είναι γνωστά και σε εκείνους που προσποιούνται πως τα αγνοούν" και συνεχίζει: "Ίσως τους χαλούν τα σενάρια που θέλουν να προωθήσουν ή εκκινούν από άλλες σκοπιμότητες, αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν θα μένουν αναπάντητα".

  Ο Γ. Ελενόπουλος καταλήγει στο σχόλιό του, σημειώνοντας ότι "με την παράταξη και τους ανθρώπους που πρόσφεραν, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει. Πολύ περισσότερο, όσοι μιλούν για το καλό της παράταξης".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ