Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 14-Νοε-2019 16:42

  Κ. Χατζηδάκης: Να καταδικάσουμε τους ακροαριστερούς μπαχαλάκηδες

  Κ. Χατζηδάκης: Να καταδικάσουμε τους ακροαριστερούς μπαχαλάκηδες
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Πρέπει να καταδικάσουμε τους ακροαριστερούς μπαχαλάκηδες, όπως καταδικάζουμε και τους ακροδεξιούς", υπογράμμισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στην οποία ψηφίζεται σήμερα το νομοσχέδιο "Κύρωση: α) της από 25.09.2019 Π.Ν.Π. "Επείγουσα ρύθμιση για την απαλλαγή από την υποχρέωση απόδοσης του φόρου διαμονής" (Α΄ 142), β) της από 30.09.2019 Π.Ν.Π. "Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας των Υπουργείων Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών, Οικονομικών και Υγείας" (Α΄ 145), γ) της από 04.10.2019 Π.Ν.Π. "Κατεπείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας" (Α΄ 150) και άλλες διατάξεις".

  Όπως είπε ο υπουργός, απευθυνόμενος  προς την αξιωματική αντιπολίτευση, "να μην είστε προσκολλημένοι στο παλιό 3% του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι βαρίδι και σας αποκόπτει ακόμα και από την βάση σας. Γιατί πιστεύουμε ότι όσα κάναμε και κάνουμε στην εκπαίδευση βρίσκουν σύμφωνους πολλούς και από την δική σας βάση. Είστε όμηροι αγκυλώσεων και δογματισμών και η αντίδρασή σας δείχνει πως δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σύγχρονες εξελίξεις". Και υπογράμμισε ότι ο μόνος χώρος που δεν υπήρχε άσυλο ιδεών ήταν οι πανεπιστημιακοί χώροι.

  Για Ελληνικό

  Απαντώντας σε επικρίσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης για την μεγάλη επένδυση του Ελληνικού ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κυβίστηση από την αρχική του θέση για το έργο, το οποίο θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη. Ενώ ειδικά για τις ανησυχίες πως το έργο εστιάζει σε κτίρια και όχι σε κοινόχρηστους χώρους ο υπουργός είπε: "δηλαδή τι περιμένετε; Πως ο Λάτσης θα πουλήσει τα σπίτια χωρίς να δώσει δρόμους, και κοινόχρηστους χώρους; Αυτό λέει η κοινή λογική σας;".

  Ο υπουργός τόνισε πως τις επόμενες ημέρες έρχεται στην Βουλή το νομοσχέδιο της ΔΕΗ.

  Μ. Ντ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ