Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 13-Νοε-2019 16:46

  "Το μέλλον αρχίζει τώρα", σύνθημα του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα ανοίξει τις εργασίες του, στις 29 Νοεμβρίου, το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

  Tην έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ το Σάββατο, 30 Νοεμβρίου, οι εργασίες θα συνεχιστούν με τις ομιλίες των εκπροσώπων των  κομμάτων.

  Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθούν οι εισηγήσεις των προσκεκλημένων ομιλητών και οι τοποθετήσεις των συνέδρων στο πλαίσιο των δύο θεματικών ενοτήτων του Συνεδρίου:
   
  Ι. "Με εθνική αυτοπεποίθηση κερδίζουμε τις μάχες απέναντι στον Λαϊκισμό".
   
  ΙΙ. "Πολιτική για τους πολίτες: Δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου που επηρεάζουν τη ζωή μας".
   
  Στο τέλος της ημέρας,  θα διεξαχθεί νυχτερινός συμβολικός αγώνας δρόμου 4km, προκειμένου να ενισχυθεί η μάχη εναντίον της κακοποίησης των γυναικών.
   
  Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής, 1η Δεκεμβρίου, με την τελική ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.
   
  "Τα πρόσωπα που έχουν προσκληθεί, οι παράλληλες δραστηριότητες και εν γένει η θεματολογία του συνεδρίου επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και τους πολίτες και αναδεικνύουν τη σύγχρονη φυσιογνωμία της", τονίζουν στελέχη του κόμματος.

  Κατεβάστε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ

  Όλες οι πληροφορίες για το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου https://synedrio.nd.gr

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ