Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 08-Οκτ-2019 11:09

  Τ. Θεοδωρικάκος: Περίπου 350.000 οι απόδημοι με δικαίωμα ψήφου - Πρέπει να διαθέτουν ΑΦΜ

  Τ. Θεοδωρικάκος: Περίπου 350.000 οι απόδημοι με δικαίωμα ψήφου - Πρέπει να διαθέτουν ΑΦΜ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού θα μετράει ισότιμα και η ΝΔ απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι δεύτερης κατηγορίας η ψήφος των Ελλήνων που κατοικούν στο εξωτερικό, ξεκαθάρισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6.

  "Όλα τα άλλα μπορούν να συζητηθούν, αν θα γίνει με την επιστολική ψήφο, όπως πιστεύουμε εμείς ή αν μπορεί να γίνει στα προξενεία ή και τα δύο, δεύτερον  έχει ειπωθεί η κατηγορία σε εισαγωγικά ότι με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να πάμε σε γενιές ελλήνων πίσω μπορεί να έχουν φύγει οι προπάππου τους εκατό χρόνια στην Αμερική κλπ. Δεν ισχύει αυτό το επιχείρημα γιατί προφανώς θα πρέπει να επικαιροποιηθεί η λίστα των ανθρώπων που είναι στους εκλογικούς καταλόγους.

  Έχω διευκρινίσει ότι αυτό είναι προτιμότερο να γίνει μέσω του taxis net, άρα μας ενδιαφέρει ότι οι άνθρωποι που θα κάνουν τις αιτήσεις πρέπει να έχουν ελληνικό AΦΜ, θα έχουν συμφέροντα στην  Ελλάδα, οι οποίοι είναι 350.000 κάτοικοι. Πιστεύω ότι είναι ρεαλιστικό να δοθεί ο κοινός τόπος και έχω τη βεβαιότητα ότι πρωθυπουργός θα το χειριστεί με άριστο τρόπο και θα έχουμε αποτέλεσμα", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ