Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Σεπ-2019 14:09

  30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου το Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ

  30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου το Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Δημήτρη Γκατσιου

  Η Νέα Δημοκρατία εισέρχεται στην περίοδο προετοιμασίας του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

  Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής θα είναι ο πρώην πρόεδρος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με στελέχη της παράταξης να τονίζουν ότι το Συνέδριο είναι το βήμα, μέσω του οποίου το κόμμα και η κοινωνία έρχονται σε επαφή, ανταλλάζουν ιδέες και προβληματισμούς, γεγονός αναγκαίο ειδικά σήμερα που η Νέα Δημοκρατία έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. 

  "Το κόμμα μας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός οργανισμός και επιδιώκει να είναι ανοιχτό προς τους πολίτες αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού, επιδιώκοντας να εκφράσει τους προβληματισμούς τους αλλά να δώσει και λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα. Με αυτό το σκεπτικό το Συνέδριό μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία", σχολιάζουν.

  Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Πέραν του κ. Μεϊμαράκη, μέλη θα είναι ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργος Στεργίου, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης,  ο εκπρόσωπος Τύπου, Τάσος Γαϊτάνης,  ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Βασίλης Φεύγας, ο γραμματέας Οργανωτικού - Διευθυντής Γραφείου Προέδρου, Στέλιος Κονταδάκης, η διευθύντρια Επικοινωνίας προέδρου, Κύρα Κάπη, ο σύμβουλος προέδρου, Θανάσης Νέζης και ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος.

  Η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ