Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 11-Σεπ-2019 12:06

  Σ. Πέτσας: Ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο

  Σ. Πέτσας: Ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13.15

  Του Δημήτρη Γκάτσιου

  Στην πλήρη διαλεύκανση της άκρως σοβαρής υπόθεσης με την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο εστιάζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

  Από την αίθουσα της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε πως από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις για απώλεια υλικού και, μάλιστα, αυτή φαίνεται ότι δεν έγινε μόνο μία φορά. Παράλληλα, ο κ. Πέτσας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για υπόθεση που συνδέεται με τρομοκρατία, τονίζοντας πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

  "Όσοι κάνουν σπέκουλα τούς επισημαίνω ότι η απώλεια υλικού έγινε σε παρελθόντα χρόνο. Αρχές Σεπτεμβρίου έγινε η παράδοση-παραλαβή και βρέθηκε η απώλεια. Η προηγούμενη καταγραφή πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο έτος. Άρα από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι φαίνεται ότι υπάρχουν ενδείξεις για απώλεια υλικού", ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος έκανε λόγο για ενδείξεις και ευρήματα που παραπέμπουν σε σταδιακή αφαίρεση.

  "Η κυβέρνηση έρχεται, για να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Αυτή η κυβέρνηση ανέδειξε το περιστατικό. Εφόσον έγιναν οι πρώτες ενέργειες προχωρούμε στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Σημασία έχει να ξέρουν οι πολίτες πως έχουν μία κυβέρνηση που κάνει ό,τι μπορεί για να τους προστατέψει", σημείωσε ο κ. Πέτσας.

  Εν τω μεταξύ, στον ποινικό κώδικα-δημιουργία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπει το Μέγαρο Μαξίμου όσον αφορά στην απαλλαγή των στελεχών της "Χρυσής Αυγής" για την επίθεση στο "Συνεργείο".

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας έδειξε ως υπεύθυνες τις αλλαγές που έφερε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ποινικό Κώδικα. 

  "Η εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή, δίχως να μπει στην ουσία της υπόθεσης, γιατί αυτό επιβάλει ο ποινικός κώδικας. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής απαλλάσσονται εξαιτίας των αλλαγών που έφερε στον Ποινικό Κώδικα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ", σημείωσε ο κ. Πέτσας. 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ