Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Αυγ-2019 18:08

  Συνάντηση Διαματάρη με τον πρόεδρο του "Σταύρος Νιάρχος"

  Συνάντηση Διαματάρη με τον πρόεδρο του "Σταύρος Νιάρχος"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ειδικού βάρους και σημασίας" χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του ο υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Αντώνης Διαματάρης με τον πρόεδρο του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", Ανδρέα Δρακόπουλο.

  "Ως γνωστόν, ο κ. Δρακόπουλος είναι απόδημος Έλληνας που διαμένει στη Νέα Υόρκη το μεγαλύτερο διάστημα, του οποίου η δράση για την Ομογένεια και την Ελλάδα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος συζητήσαμε αφενός τη δράση και τα σχέδιά του στην Ελλάδα και αφετέρου και σε μεγαλύτερη έκταση θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό της Νέας Υόρκης", δήλωσε ο κ. Διαματάρης.

  Ο πρόεδρος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, υπογράμμισε την πρόθεσή του να συζητήσει οποιαδήποτε σοβαρή γενικότερου ενδιαφέροντος πρωτοβουλία του παρουσιαστεί, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν την Ομογένεια της Νέας Υόρκης. Ο κ. Δρακόπουλος δήλωσε επίσης, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι αποδίδει "ιδιαίτερη σημασία στη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει ο υφυπουργός" και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του.

  Νωρίτερα, ο κ. Διαματάρης παρευρέθη στην τελετή γενικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο πρόεδρος του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος", Ανδρέας Δρακόπουλος.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020