Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 06-Αυγ-2019 20:53

  Γ. Γεραπετρίτης: "Κύριε Τσίπρα έχετε δυσανεξία στην επαγγελματική απασχόληση"

  Γ. Γεραπετρίτης: "Κύριε Τσίπρα έχετε δυσανεξία στην επαγγελματική απασχόληση"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Απάντηση στα όσα είπε νωρίτερα ο Πρόεδρος του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την επαγγελματική ενασχόλησή του και την Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής.

  "Εγώ δεν έκρυψα ποτέ την επαγγελματική μου διαδρομή" υπογράμμισε ο κ. Γεραπετρίτης. "Κατηγορείτε αυτούς που έχουν απασχοληθεί σε ιδιωτικά συμφέροντα και έρχεστε λάβρος σε όσους είχαν σχέση εντολής με ιδιωτικά συμφέροντα, μέμφεστε έναν επαγγελματία γιατί ήταν υπέρ του Δημοσίου. Κάποιος όμως πρέπει να δουλεύει κύριε Πρόεδρε! Εάν ίσχυε η δυσανεξία σας με την επαγγελματική απασχόληση, τότε να αποδεχτούμε ότι εδώ μέσα θα έπρεπε να είναι μόνο όσοι προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα".

  Ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι εργάστηκε ως εξωτερικός δικηγόρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με ειδική τεχνογνωσία για το Δημόσιο Δίκαιο και το  Δίκαιο της ΕΕ. "Ανέλαβα τις υποθέσεις αυτές πρωτίστως για να υπηρετήσω την Επιτροπή Ανταγωνισμού και μια και αναφέρατε και τις αμοιβές για μία παράσταση η αποζημίωσή μου ήταν 1.200και 1.500 ευρώ εκ των οποίων φροντίσαμε το 80% να είναι φορολογία.  Μπορώ όμως να σας πληροφορήσω ότι κερδήθηκε υπέρ του ελληνικού Δημοσίου το 95% των υποθέσεων που ανέλαβα".

  Μ. Ντ.

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020