Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Αυγ-2019 16:15

  Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλευρό των πτηνοτρόφων

  Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλευρό των πτηνοτρόφων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο πλευρό των πτηνοτρόφων βρίσκεται η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαβεβαίωσε ο Μάκης Βορίδης στη συνάντησή του με τον Θάνο Αγγελάκη, εκπρόσωπο της υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας.

  Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώθηκε για την πορεία δημιουργίας της Διεπαγγελματικής και επανέλαβε την πρόθεσή του να ενθαρρύνει τους επαγγελματίες στο σύνολο των κλάδων της αγροδιατροφής.

  Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο βουλευτής ΝΔ Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, αναφέρθηκε και το ζήτημα των διακρατικών συμφωνιών για τα ισοδύναμα. Θέμα το οποίο ο κ. Βορίδης αντιμετωπίζει ιδιαίτερα θετικά, καθώς θα ωφελήσει τις εξαγωγές και των ελληνικών πτηνοτροφικών προϊόντων προς τρίτες χώρες ανάμεσα στις οποίες οι ΗΠΑ και η Κίνα.

  Ο Θ. Αγγελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα των παρανόμων ελληνοποιήσεων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να επαναλαμβάνει την εκπεφρασμένη άποψή του για ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε να μπει οριστικό τέλος στη μάστιγα που δημιουργεί προβλήματα και ζημίες στην αγροδιατροφή.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ