Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Αυγ-2019 12:39

  Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το συνέδριο του ΜέΡΑ25

  Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για το συνέδριο του ΜέΡΑ25
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διεξαγωγή συνεδρίου με στόχο την επανασύσταση του κόμματος εξήγγειλε το ΜέΡΑ25. Σε αυτό το πλαίσιο, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση "σε όλους τους ψηφοφόρους" του και "σε όλους τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες", να μετάσχουν στις προσυνεδριακές διαδικασίες.

  "Οι επόμενοι μήνες θα δώσουν στην κοινωνία τον τόνο της Υπεύθυνης και Ρεαλιστικής Ανυπακοής με Ανοιχτές Συνελεύσεις και με τις Περιφερειακές Προσυνεδριακές Συνδιασκέψεις, για την ουσιαστική οργάνωση των ομάδων, για τον διάλογο για τις θέσεις, για το Καταστατικό και για την οργάνωση του ΜέΡΑ25", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου και προσθέτει:

  "Καλούμε όλους όσοι πιστεύουν στην πολιτική πρόταση του ΜέΡΑ25 Ρεαλιστικής Ανυπακοής να εγγράφονται μέλη μας. Ως μέλος του ΜέΡΑ25, πριν και μετά το συνέδριο, θα συναποφασίζεις στο πλαίσιο των καθολικών ψηφοφοριών για όλα. Για αυτό έχει σημασία να γίνεις μέλος άμεσα και να προσκαλέσεις άλλους να γραφτούν, καθώς μέσα από τη μαζικότητα εξασφαλίζεται η δημοκρατία".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ