Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Αυγ-2019 11:37

  Γ. Βρούτσης: Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση οφειλών ασφαλιστικών Ταμείων ’17 και ’18

  Γ. Βρούτσης: Ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση οφειλών ασφαλιστικών Ταμείων ’17 και ’18
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των ασφαλιστικών οφειλών των ετών 2017 και 2018 η οποία είναι σημαντική για να μπορέσουν να μπουν άμεσα στη νέα βελτιωμένη ρύθμιση των 120 δόσεων, ανακοίνωσε στην Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

  Ο ίδιος είπε ακόμα πως η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε σε εκκρεμότητα την έκδοση 450.000 συντάξεων, ενώ προανήγγειλε την κατάθεση νομοσχεδίου το Νοέμβριο για την ψηφιακή έκδοση των συντάξεων.

  "Φέρνουμε νέα βελτιωμένη ρύθμιση για τις 120 δόσεις", είπε ο κ. Βρούτσης υλοποιώντας μια προεκλογική δέσμευση. Είναι κρίσιμο το ζήτημα της ρύθμισης αυτής και μειώνουμε το επιτόκιο των οφειλών από το 5% στο 3%, κάνοντας πιο ελκυστικές τις ρυθμίσεις".

  Ο κ. Βρούτσης σημείωσε πως υπήρχε μια πολύ μεγάλη εμπλοκή με τις 120 δόσεις καθώς δεν μπορούσαν οι οφειλέτες να ρυθμίσουν, γιατί δεν είχε γίνει εκκαθάριση στο αρχείο των ετών 2017 και 2018. "Αυτό ήταν μια μεγάλη παθογένεια αλλά έχω την χαρά να ανακοινώσω πως με την βοήθεια των υπαλλήλων του ΚΕΑΟ, το αντιμετωπίσαμε και επιτέλους ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση".

  Μ. Ντ. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ