Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Αυγ-2019 11:51

  Άμισθα τα μέλη της "Επιτροπής 2021"

  Άμισθα τα μέλη της "Επιτροπής 2021"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12:50

  Χρήστος Σπίρτζης και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου εξέφρασαν ενστάσεις για τον τρόπο ανακοίνωσης της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου στη θέση της επικεφαλής του "Ελλάδα 2021", ενώ υπήρξε και προκαταβολική μουρμούρα για την ποιότητα του έργου!

  Την ίδια στιγμή ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης υπογράμμισε πως ο ρόλος της 'Επιτροπής 2021' είναι σε κάθε περίπτωση συμβουλευτικός και τα μέλη της (και η κ. Αγγελποπούλου) άμισθα. "Η Επιτροπή αυτή θα κάνει  προτάσεις, την τελική κρίση θα έχει η Βουλή και η κυβέρνηση" υπογράμμισε ο κ. Γεραπετρίτης. "Δεν υφίσταται κανένα ζήτημα αποφασιστικής ή  λειτουργικής αρμοδιότητας της Επιτροπής, τον  τελικό λόγο θα τον έχει η Βουλή" σημείωσε.

  Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για το Επιτελικό κράτος, η πρώην υπουργός κ. Ξενογιαννακοπούλου εξέφρασε την ανησυχία να μην καταλήξει σε εορτασμούς οι οποίοι δεν συνάδουν με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα εξαιτίας των μνημονίων.

  Ενώ ο πρώην υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε πως η τοποθέτηση της κ. Αγγελοπούλου στη θέση αυτή θα έπρεπε να γίνει μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου την επόμενη βδομάδα στη Βουλή και όχι να ανακοινωθεί χθες από τον Πρωθυπουργό, με το σκεπτικό πως η σύσταση της Επιτροπής "Ελλάδα 2021"  περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο.

  Μαρία Νταλιάνη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020