Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 17-Ιουλ-2019 15:06

  Αιχμές Σκουρλέτη και εναντίον συντρόφων του για κακόβουλες διαρροές

  Αιχμές Σκουρλέτη και εναντίον συντρόφων του για κακόβουλες διαρροές
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ενόχλησή του για όσα διέρρευσαν μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, αφήνοντας αιχμές για τις σκοπιμότητες όσων εντός του ΣΥΡΙΖΑ προβαίνουν σε τέτοιες διαρροές. 

  Ο γραμματέας του κόμματος πάντως, επεσήμανε ότι ο θόρυβος που έχει προκληθεί περί έντασης στην χθεσινή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντιστοιχεί στα πραγματικά περιστατικά.

  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε επ αυτού, μεταξύ άλλων : 

  "Πολλοί, φίλοι και λιγότερο φίλοι, θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες συζήτησης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όπως τις αντιλαμβάνονται εκείνοι. Εμείς δεν πρέπει να κουβεντιάζουμε με τους όρους που θέλει το κάθε site ή η κάθε εφημερίδα. Πρέπει να κάνουμε τη συζήτηση με τους δικούς μας όρους, με πολιτική εμβάθυνση στα ζητήματα. Αυτό έχουμε ανάγκη. Έχουμε πλούσιο υλικό με βάση το οποίο πρέπει να σκεφτούμε, να βγάλουμε συμπεράσματα, να δούμε πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Πως θα διευρύνουμε και το κόμμα μας, αλλά και πως θα βαθύνουμε τις επεξεργασίες μας και όχι να κουβεντιάζουμε με τους όρους που θέλει ο καθένας". […]

  "Οι διαρροές είναι κακόβουλες πολλές φορές. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι κάποιοι στενοκέφαλοι που θεωρούν ότι αντί να μιλούν ανοιχτά, αυτό άλλωστε το έχουμε κατακτήσει, προτιμούν να μιλούν στους φίλους τους και να κάνουν διαρροές. Και αυτό δεν αφορά τρίτους, καμιά φορά αφορά και ανθρώπους από μέσα" […] "Όσο υιοθετείται μια πολιτική διαρροών και προσπάθειας να διαμορφώσουν τους όρους της συζήτησης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τέτοιους τρόπους, το μόνο που κάνουν είναι να παράγουν μηχανισμούς οι οποίοι δεν βοηθούν ούτε στο άνοιγμα του κόμματος, ούτε στη μαζικοποίησή του, ούτε στην εμβάθυνση της συλλογικότητας και της δημοκρατίας. Ανεξάρτητα τι υποστηρίζει ο καθένας. Το λέω σαν μια αρνητική πρακτική".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ