Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Μαϊ-2019 18:58

  Τη στήριξή τους στον Γ. Πατούλη εξέφρασαν οι δήμαρχοι Π. Φαλήρου και Ελληνικού-Αργυρούπολης

  Τη στήριξή τους στον Γ. Πατούλη εξέφρασαν οι δήμαρχοι Π. Φαλήρου και Ελληνικού-Αργυρούπολης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Γ. Πατούλη εξέφρασαν οι δήμαρχοι Π. Φαλήρου Δ. Χατζηδάκης και Ελληνικού-Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος, σε διαδοχικές συναντήσεις που είχαν μαζί του, επισημαίνοντας ότι σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε, διακρίθηκε για τη διεκδικητικότητα και την αποτελεσματικότητά του.  
   
  Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με την "επόμενη μέρα" στην Αττική και υπογραμμίστηκε η ανάγκη διεύρυνσης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της, μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
   
  Έμφαση δόθηκε στις σημαντικές προοπτικές που ανοίγονται από την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, με τον κ. Πατούλη να επισημαίνει ότι είναι προτεραιότητα η άμεση αξιοποίηση της λεγόμενης Αθηναϊκής Ριβιέρας προς όφελος των πολιτών, και εστίασε στην ανάγκη στήριξης της επένδυσης στο Ελληνικό. Όπως αναφέρουν, πρόκειται για μια επένδυση "που αν υλοποιηθεί, με καθαρούς κανόνες , σύμφωνα με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, με σεβασμό στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία της ευρύτερης περιοχής, μπορεί να καταστήσει την περιοχή έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο, να δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας" τόνισε και πρόσθεσε: "Θα στηρίξουμε την επένδυση και σε συνεργασία με όλους τους όμορους Δήμους θα σχεδιάσουμε έργα και παρεμβάσεις, που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη αξία σε όλες τις περιοχές". 
   
  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ