Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Ιαν-2019 16:37

  Ερώτηση Φωτήλα για τις ομπρέλες των 496 ευρώ των Γεροβασίλη και Παπακώστα

  Ερώτηση Φωτήλα για τις ομπρέλες των 496 ευρώ των Γεροβασίλη και Παπακώστα
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην απίστευτη, όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια όπου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε προμήθεια ομπρελών προς κάλυψη των αναγκών της πολιτικής ηγεσίας αναφέρεται με ερώτησή του προς το αρμόδιο υπουργείο ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αν Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας. 

  Όπως σημειώνεται, σύμφωνα με την απόφαση το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με απευθείας ανάθεση θα προμηθευτεί ομπρέλες αξίας 496 (!) ευρώ για την πολιτική του ηγεσία. Για το λόγο αυτό ερωτάται η αρμόδια Υπουργός σε πόσες τελικά προμήθειες που αφορούσε σε αυτή και την υφυπουργό της προέβη το δημόσιο και ποιο είναι το ύψος των χρημάτων που έδωσε ο Έλληνας φορολογούμενος. 

  Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης με ΑΚΕ:

  Προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

  Θέμα: Οι φορολογούμενοι πολίτες πληρώνουν τις ομπρέλες της Υπουργού και της Υφυπουργού!!

  Απίστευτο και όμως......Αριστερό. Οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, καλούνται να πληρώσουν τις ομπρέλες της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και της Υφυπουργού κ. Κατερίνας Παπακώστα.

  Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αλλά και η Υφυπουργός παρήγγειλαν τέσσερις ομπρέλες αξίας 496(!) ευρώ. Συγκεκριμένα, "αποφασίζουμε την με Απευθείας Ανάθεση προμήθεια τεσσάρων (4) ομπρελών, προς κάλυψη αναγκών των κ.κ. Υπουργού και Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην εταιρεία, με την επωνυμία "Π.ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ”, που βρίσκεται επί της οδού Πλ. Τσώκρη 1, στην Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των τετρακοσίων ενενήντα έξι ευρώ (496,00 ευρώ), συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.".

  Έτσι, βλέπουμε την Υπουργό και την Υφυπουργό της Αριστερής κυβέρνησης, να χρεώνουν στο Δημόσιο ακόμα και τις ομπρέλες τους. 

  Κατόπιν τούτου ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:

  Είναι δυνατόν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες να πληρώσουν τις ομπρέλες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη;

  Έχουν γίνει και άλλες προμήθειες που να αφορούν στην σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη; Εάν ναι, παρακαλώ όπως μου κατατεθεί αναλυτική λίστα καθώς και τα σχετικά τιμολόγια.  

  Ο ερωτών βουλευτής

  Ιάσονας Φωτήλας
  Βουλευτής ΝΔ Αχαΐας

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων