Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 17-Ιαν-2019 19:20

  Επιστολή αποχώρησης Χρυσοβελώνη από ΑΝΕΛ - "Σε διαγράψαμε, δεν αποχωρείς"

  Επιστολή αποχώρησης Χρυσοβελώνη από ΑΝΕΛ - "Σε διαγράψαμε, δεν αποχωρείς"
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 20.59

  Την παραίτησή της από μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γνωστοποίησε σήμερα με επιστολή της στον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

  Όπως αναφέρει στην πρώτη παράγραφο της επιστολής της, "η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την πορεία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως αυτή έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο". 

  Η κ. Χρυσοβελώνη ευχαριστεί τον Π. Καμμένο για την έως τώρα πολιτική τους συμπόρευση και συνεργασία, καθώς και για τις φορές που της πρότεινε την ανάληψη συγκεκριμένων πολιτικών καθηκόντων, και προσθέτει ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί προς όφελος της κοινωνίας και της πατρίδας. 

  "Οι δρόμοι μας στη πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη συνείδηση μας. 

  Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια" αναφέρει στην επιστολή της η κ. Χρυσοβελώνη, "ιδίως όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε".

  ΑΝΕΛ: Τη διαγράψαμε, ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

  Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από την πλευρά τους, κάνουν λόγο για "αυτοεξευτελισμό" της υφυπουργού Εσωτερικών, την οποία ισχυρίζονται ότι διέγραψαν πριν η ίδια δηλώσει ότι αποχωρεί από το κόμμα.

  Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης, απευθυνόμενος στην κ. Χρυσοβελώνη:

  "Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. 

  Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής.

  Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

  Και τέλος, όσον αφορά την "ηρωική" σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

  Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος", καταλήγουν οι ΑΝΕΛ.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων