Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 20-Δεκ-2018 12:43

  Τροπολογία ανανέωσης συμβάσεων προσωπικού ΟΔΔΗΧ

  Τροπολογία ανανέωσης συμβάσεων προσωπικού ΟΔΔΗΧ
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τροπολογία με την οποία ανανεώνονται για έως και τρία χρόνια οι συμβάσεις του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) κατατέθηκε και ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής.

  Η τροπολογία κατατέθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Μάκη Μπαλαούρα.

  Αναλυτικά:

  ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  Στο σ/ν του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής "Επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής"

  ΘΕΜΑ: "Θέματα προσωπικού Ο.Δ.ΔΗ.Χ."

  Α. ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

  Με την προτεινόμενη διάταξη δίνεται η δυνατότητα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) να παρατείνει χρονικά με σχετική απόφασή του τις συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού από τη λήξη τους και με ανώτατο όριο τα τρία (3) έτη κάθε φορά, προκειμένου να αξιοποιηθεί η σωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία των ήδη εργαζομένων στον Οργανισμό. Επίσης, για το εν λόγω προσωπικό προβλέπεται η συνέχιση καταβολής  τυχόν προσωπικής διαφοράς στο ίδιο ύψος και με τους ίδιου όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν πριν από κάθε ανανέωση της σύμβασής τους, ώστε να αποφευχθούν μισθολογικές ανισότητες με το λοιπό προσωπικό.

  Β. ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΘΗΚΗ

  "Άρθρο ...

  Οι συμβάσεις του προσωπικού της περ. γ της παρ.1 του άρθρου 6 του ν.2628/1998 (Α΄151) δύναται να ανανεώνονται από τη λήξη τους, έως τρία (3) έτη κάθε φορά, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.), χωρίς να απαιτείται έγκριση από την Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006. Στο προσωπικό του προηγούμενου εδαφίου εξακολουθεί να καταβάλλεται τυχόν προσωπική διαφορά στο ίδιο ύψος και με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που ίσχυαν πριν από κάθε ανανέωση της σύμβασης τους.

  Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2018

  Οι Προτείνοντες Βουλευτές

  Μαντάς Χρήστος

  Μπαλαούρας Γεράσιμος (Μάκης)

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων