Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 14-Δεκ-2018 19:13

  Κ. Καραμανλής: Όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή

  Κ. Καραμανλής: Όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Δημήτρη Γκάτσιου

  Τον στόχο για μία διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή, που θα έχει ορίζοντα τετραετίας, θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά, θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη και θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους έφερε στο προσκήνιο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

  Σε δήλωσή του, προσερχόμενος στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καραμανλής έστειλε μήνυμα ενότητας. Επεσήμανε ότι την προοπτική αυτή μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τη διασφαλίσει, τονίζοντας πως άπαντες σε αυτόν το μεγάλο αγώνα είναι στην πρώτη γραμμή.

  "Στην αφετηρία μίας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, στόχος μας είναι μία ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία. Διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή, με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη. Που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης. Την προοπτική αυτή, μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να τη διασφαλίσει. Σε αυτόν το μεγάλο αγώνα, όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή", τόνισε, στη δήλωσή του, ο πρώην πρωθυπουργός.  

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων