Καμμένος: Ξύδι και θα μπούμε στη Βουλή και ο Αλέξης θα νικήσει
Κυριακή, 14-Οκτ-2018 15:48
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:01
"Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει", αναφέρει σε σημερινή του ανάρτηση ο υπουργός Άμυνας.
Παράλληλα, χαρακτηρίζει "δημοσιογραφικό αυνανισμό" τις φήμες που τον ήθελαν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση του ΥΠΕΘΑ:
Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.
Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 14, 2018
"Βράζει" ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Καμμένο
Παρά τις σημερινές τοποθετήσεις του κ. Καμμένου, το κλίμα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικά βαρύ για τον ΥΠΕΘΑ.
Όπως μετέδιδε το Capital.gr, χθες κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έβαλαν κατά του Π. Καμμένου. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηκτικές παρεμβάσεις του Νίκου Φίλη και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Ο κ. Φίλης είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Πάνο Καμμένο, το οποίο προσπαθεί το κόμμα να μη συζητά, λέγοντας ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ "νομίζει ότι μπορεί να παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί".
Η Τ. Χριστοδουλοπούλου, από την πλευρά της, χαρακτήρισε "τραυματική εμπειρία" τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ. "Βγαίνουμε από μια τραυματική εμπειρία με τους ΑΝΕΛ" που δεν ξέρουμε και πώς θα καταλήξει, είπε εφιστώντας την προσοχή στα κριτήρια με τα οποία θα συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
"Δεν μπορούμε με την πολιτική των ΑΝΕΛ και μετά το άδειασμα που έκανε στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ένα ζήτημα χοντροκομμένο", τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.