Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Οκτ-2018 20:13

  Επικοινωνία Τσίπρα- Ρος για επέκταση επενδύσεων από EBRD στην Ελλάδα έως το 2025

  Επικοινωνία Τσίπρα- Ρος για επέκταση επενδύσεων από EBRD στην Ελλάδα έως το 2025
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για τη συγκατάθεση του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών στη διοίκηση της EBRD, ώστε η τελευταία να επεκτείνει την επενδυτική δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέχρι το 2023, ενημέρωσε σήμερα  υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ, Γουίλμπορ Ρος, τον έλληνα πρωθυπουργό. 

  Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση, ο υπουργός Εμπορίου επικοινώνησε με τον κ. Τσίπρα σε συνέχεια των επαφών που είχαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη,  προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκατάθεση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη διοίκηση της EBRD, ώστε η τελευταία να επεκτείνει την επενδυτική δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέχρι το 2025.

   Στόχος είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης να επενδύσει πάνω από 2 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, ειδικότερα στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

  Βάσει της ίδιας πηγής, ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τον κ. Ρος για το διαρκές ενδιαφέρον του και την εποικοδομητική του ανταπόκριση στην προσπάθεια ενίσχυσης της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας. 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ