Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Αυγ-2018 15:12

  "Συνελήφθη κλέπτων οπώρας ο κ. Αποστόλου", τόνισε ο Λ. Αυγενάκης

  "Συνελήφθη κλέπτων οπώρας ο κ. Αποστόλου", τόνισε ο Λ. Αυγενάκης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Με πρωτοφανές θράσος σε πρόσφατο Συνέδριο για την Αγροτική Ανάπτυξη, ο κ. Αποστόλου οικειοποιήθηκε και παρουσίασε ως δικό του, Πρόγραμμα ίδιο και απαράλλακτο με εκείνο που κατέθεσε η Κυβέρνηση της ΝΔ τον Ιουλίου του 2014 στην Κομισιόν", δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης.

  Ο βουλευτής Ηρακλείου ανέφερε ότι το Πρόγραμμα αφορούσε σε προϋπολογισμό συνολικά 20 δισ. ευρώ άμεσων ενισχύσεων στους αγρότες την έγκριση του οποίου τελικά πέτυχε η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου.

  "Αντίθετα ο κ. Αποστόλου, είναι έκθετος και υπόλογος εκτός από την απώλεια του άνω του 1,3 δισ. ευρώ από το Πρόγραμμα 2007-2014, λόγω της αδικαιολόγητης απραξίας του το 2015 και για την κατάργηση του μέτρου 17 του Προγράμματος, το οποίο προέβλεπε κονδύλι 200 εκατ. ευρώ για την ισχυροποίηση του ΕΛΓΑ. Αλλά και για τη δήθεν πρότασή του για την εκχώρηση του 37% των πόρων του ΠΑΑ 2014-2020 στις Περιφέρειες της χώρας, για την οποία κομπάζει και καυχιέται, αντιμετωπίζεται με χλεύη, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ήταν πρόταση της ΝΔ από το 2014. Ο κατά τα άλλα, λαλίστατος κ. Αποστόλου, επιλέγει να σιωπά και για το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θαλάσσια Αλιεία, που επίσης η ΝΔ κατήρτισε και υπέβαλε το 2014  στην Κομισιόν και το οποίο εγκρίθηκε ατόφιο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα χάρη στον ταλαντούχο και δραστήριο Υπουργό τα 523,4 εκατ. ευρώ του Προγράμματος λιμνάζουν στα ταμεία των Βρυξελλών. Ο πολιτικός σφετερισμός και η αλαζονεία δεν είναι ίδιον μόνο του κ. Αποστόλου, αλλά κύριο χαρακτηριστικό της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Ευτυχώς για όλους μας η κλεψύδρα αδειάζει", τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020