Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 03-Μαϊ-2018 15:16

  Απάντηση Βενιζέλου σε Κωνσταντινόπουλο για την αναδοχή

  Απάντηση Βενιζέλου σε Κωνσταντινόπουλο για την αναδοχή
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την προσωπική επίθεση του βουλευτή Αρκαδίας της ΔΗΣΥ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προκάλεσε η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι θα ψηφίσει υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. 

  Ο κ. Κωνσταντινόπουλος μέμφθηκε προσωπικά τον κ. Βενιζέλο για την τοποθέτησή του, αναφέροντας: 

  "Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω "ύμνους" των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να "χτίζεις" στην Καθημερινή και Πέμπτη να "γκρεμίζεις"στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!"

  Βενιζέλος: Να έχουν μεγαλύτερη συστολή

  Οι ευθείες βολές του βουλευτή Αρκαδίας προκάλεσαν την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, με  ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του:

  "Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος,  η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή.".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων