Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Ιαν-2018 11:38

  Καταγγελίες - φωτιά Γεωργιάδη για Πολάκη

  Καταγγελίες - φωτιά Γεωργιάδη για Πολάκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19:19

  Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δίνει συνέχεια στις καταγγελίες του προέδρου των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

  Ο κ. Γεωργιάδης τονίζει πως ο κ. Πουλής κατέθεσε ότι οι εργαζόμενοι έπιασαν την εταιρία φύλαξης επ´αυτοφώρω "να προσπαθεί να αποκτήσει παράνομα όλα τα αρχεία του Πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ” την εποχή που ο ίδιος ήταν υπουργός Υγείας, "με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν”. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει: "Η Αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και μετά έκαναν Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της εταιρίας και της διοικήσεως του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κέρδισαν τα Ασφαλιστικά, καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε ότι πράγματι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο και ότι διέταξε την άμεση απομάκρυνση της εταιρίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ανάθεση της φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία. 6 μήνες μετά, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (διορισμένη από τον Πολάκη) όχι μόνον δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κατ' εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση”.

  Ολόκληρη η ανάρτηση Γεωργιάδη στο Facebook έχει ως εξής:

  "Κάποιοι αναρωτήθηκαν χθες γιατί έκανα αυτή την ανάρτηση για την πίτα μου στο Κάραβελ στις 05 Φεβρουαρίου και την ανάγκη μου φέτος να είστε όλοι εκεί...
  Ορισμένοι με ρώτησαν τί με ανησυχεί; Και σήμερα ίσως κατάλαβαν....

  Στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία ακούστηκε μία είδηση, που πιστεύω ότι σε οποιαδήποτε άλλη Χώρα του Δυτικού Κόσμου είχε ακουστεί, θα δημιουργείτο Σεισμός!

  Συγκεκριμένα ο μάρτυρας κ. Σταμάτης Πουλής (ο οποίος να το πούμε ήταν γενικά συγκλονιστικός, διαβασμένος και θαρραλέος) ως πρόεδρος των Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, προχώρησε στην εξής κατάθεση: Είπε ότι οι εργαζόμενοι έπιασαν την εταιρία Φύλαξης επ´αυτοφώρω, να προσπαθεί να αποκτήσει παράνομα όλα τα αρχεία του Πρωτοκόλλου του ΚΕΕΛΠΝΟ της εποχής της θητείας μου, με προφανή σκοπό να τα παραδώσουν στον Πολάκη, ώστε να αλλοιωθούν. Να φυτέψουν δηλ ψεύτικα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον μου.

  Μάλιστα απέδειξε δια εγγράφων ότι κάλεσαν την Αστυνομία, η Αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και μετά έκαναν Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της εταιρίας και της διοικήσεως του ΚΕΕΛΠΝΟ. Κέρδισαν τα Ασφαλιστικά, καθώς το Δικαστήριο δέχθηκε ότι πράγματι η εταιρία είναι ύποπτη για την παραποίηση των εγγράφων και επικίνδυνη για να παραμένει στο κτίριο και ότι διέταξε την άμεση απομάκρυνση της εταιρίας από το ΚΕΕΛΠΝΟ και την ανάθεση της φύλαξης στην Ελληνική Αστυνομία. 6 μήνες μετά, η διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ (διορισμένη από τον Πολάκη) όχι μόνον δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά έχει δώσει κατ' εντολήν του κ. Πολάκη εκατομμύρια στην εταιρία αυτή και μάλιστα χωρίς Σύμβαση. Πάνω από 2.000.000€ επιπλέον. Σαν να πληρώνεται η εταιρία για τις "υπηρεσίες" που προσέφερε στον Πολάκη. Δηλ έχουμε σκευωρία, παρέμβαση της Δικαιοσύνης, λεφτά και όλα αυτά με επίσημα χαρτιά και στοιχεία.

  Ότι δηλ για να απαλλαγούν από μένα είναι πρόθυμοι να φυτέψουν στοιχεία εναντίον μου ώστε να με πάνε ακόμη και φυλακή. Συγγνώμη αν αυτό δεν είναι είδηση για πρώτο θέμα παντού τότε Τι είναι; Προσπαθούν να κλείσουν έναν πολιτικό τους αντίπαλο στην φυλακή με ψεύτικα στοιχεία και στην πορεία διαπράττουν μία σειρά παρανομιών...και σχεδόν ουδείς ασχολείται!

  Ποιος ξέρει τί άλλο πρόκειται να κάνουν, αφού όπως αποδεικνύεται δεν έχουν κανέναν απολύτως φραγμό. Πάντα πίστευα ότι για την εξουσία είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, αλλά ομολογώ ότι αυτό με ξεπερνά! Να γιατί σας θέλω όλους μαζί μου φέτος στο Κάραβελ! Η ασπίδα μου είστε όλοι εσείς που με αγαπάτε και με πιστεύετε, με εσάς στο πλάι δεν φοβάμαι απολύτως τίποτε”. 

  ΝΔ: Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις

  Θέση για το όλο ζήτημα που έχει προκύψει πήρε και η Νέα Δημοκρατία.

  "Η αποκάλυψη του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη - εφόσον επιβεβαιωθεί - εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία του υπουργείου. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτήν τη σοβαρότατη καταγγελία και να μας απαντήσει αν όντως υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τον κ. Πολάκη. Και προφανώς αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα αυτήν τη σοβαρότατη υπόθεση”, τόνισε, σε ανακοίνωση.

  Π. Πολάκης: Αυτή η κυβέρνηση θα καθαρίσει οριστικά το απόστημα της διαφθοράς που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ

  Για "πρωτοφανή ψεύδη, που κατέθεσε χθες ο υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ - και μέλος της ΝΔ κατά δήλωση του ιδίου - Σταμάτης Πουλής στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας", κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε απάντησή του στη ΝΔ.

  Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε ανακοίνωσή του ανέφερε, ότι "η αποκάλυψη του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας, με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη - εφόσον επιβεβαιωθεί - εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία του υπουργείου".

  "Το ποιοι παραποίησαν στοιχεία ή έκρυβαν κούτες στα σπίτια τους, ή ψευδομαρτυρούσαν, ή έβγαζαν λεφτά σε τράπεζες του εξωτερικού θα αποδειχθεί πολύ σύντομα… και δεν είμαστε εμείς αυτοί", υπογραμμίζει ο κ. Πολάκης, προσθέτοντας ότι όσα στοιχεία η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας συνέλεξε ως όφειλε από τις εκθέσεις των επιθεωρητών, τα αρχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα αρχεία του υπουργείου Υγείας, πλέον βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελέων και της εξεταστικής επιτροπής.

  "Η ελληνική κοινωνία κατάλαβε χθες, ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη η οποία μπορεί και θα καθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το απόστημα της διαφθοράς που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο για πάνω από είκοσι χρόνια αποτέλεσε τον μαυσωλείο διαπλοκής, ελέγχου των μέσων ενημέρωσης λόγω της σκανδαλώδους διαφήμισης αλλά και προνομιακό πεδίο διορισμών "ημετέρων"", αναφέρει ο κ. Πολάκης.

  Προσθέτει ότι οι έρευνες από τις δικαστικές αρχές που "με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου από τότε που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες από εμάς ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα", παράλληλα με τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως από τις εργασίες της εξεταστικής.

  Όπως αναφέρει ο κ. Πολάκης, "η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί, έχει κάνει τόσο τις προηγούμενες ηγεσίες του υπουργείου Υγείας όσο και μια ομάδα ανώτερων υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ με οργανική σχέση, ρόλο και απολαβές από το φαγοπότι των προηγούμενων χρόνων, να χάσουν τον ύπνο τους (ήδη τρεις έχουν απολυθεί)". Και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας καταλήγει: "Κατανοώ απόλυτα τον πόνο τους για την εξουσία και το χρήμα που έχασαν… Κατανοώ απόλυτα το φόβο για τη νέμεση που έρχεται… Για αυτό το λόγο κόψτε πίτες, πετάξτε λάσπη στα ΜΜΕ που ταΐζατε πριν για όσο καιρό μπορείτε ακόμα, αλλά ταυτόχρονα πάρτε και προμήθειες για το χειμώνα που έρχεται… θα κάνει πολύ κρύο".

  Διαβάστε ακόμη:

  Πουλής: Συνεργάτες του Πολάκη πίεζαν υπαλλήλους να καταθέσουν κατά του Γεωργιάδη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ