Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Νοε-2017 21:50

  Ο Χρήστος Δουϊτσης εξελέγη νέος συντονιστής Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο 47χρονος Χρήστος Δουϊτσης αναδείχτηκε νέος συντονιστής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

  Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, η ψηφοφορία έγινε στη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης της νέας Ν.Ε. με μοναδικό θέμα τη εκλογή συντονιστή και εκφράστηκε η ενωτική διάθεση όλων των μελών.

  Από τα 35 μέλη της Ν.Ε., ήσαν παρόντα και ψήφισαν τα 34. Με 32 ψήφους υπέρ και 2 λευκά, εξελέγη ο νέος συντονιστής.

  Ο Χρήστος Δουΐτσης γεννήθηκε στη Γερμανία το 1970. Είναι διπλωματούχος χημικός-μηχανικός του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Περιβαλλοντική Πολιτική και Διαχείριση του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

  Με επαγγελματική εμπειρία από την βιομηχανία εργάστηκε σε θέσεις ευθύνης στην παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο, την υγιεινή και ασφάλεια της εργασίας και σε περιβαλλοντικά θέματα.

  Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου, ο κ. Δουϊτσης είναι ενταγμένος πολιτικά στην Αριστερά από τα φοιτητικά του χρόνια, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του, υπήρξε μέλος της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης την διετία 2012-2014, ενώ την τελευταία διετία ήταν ο αναπληρωτής συντονιστής. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι δημότης του Δήμου Παύλου Μελά και ζει με την οικογένειά του στα Μετέωρα Πολίχνης.

  Για την επόμενη Τρίτη έχει προγραμματιστεί νέα συνεδρίαση της Ν.Ε., η οποία θα εκλέξει τον αναπληρωτή συντονιστή και τα μέλη της γραμματείας.

  Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων