Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 28-Οκτ-2017 22:06

  Γ. Καμίνης: Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα

  Γ. Καμίνης: Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έχω μιλήσει για συλλογική λειτουργία που θα κλείνει την πόρτα σε αρχηγισμούς και συγκεντρωτικές λογικές. Ένα κόμμα αρχών και όχι ηγετικών ομάδων και παρεών. Όπου θα έχει νόημα να συμμετέχεις, γιατί θα ακούς και θα ακούγεσαι, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γ.Καμίνης, στο Πρώτο Θέμα.

  "Πιστεύω σε συλλογικό όχι αρχηγικό, σε συνεργατικό όχι συγκεντρωτικό, ανοιχτό όχι καθοδηγητικό κόμμα, που στηρίζεται στην συμμετοχή, επιζητά την άποψη κι έτσι κατακτά την εμπιστοσύνη. Κι εκεί θα φτάσουμε. Δεν θα αλλάξουμε την Ελλάδα χωρίς τους πολίτες. Δεν θα μας εμπιστευτούν οι πολίτες αν δεν αλλάξουμε το κόμμα. 'Αλλοι βιάζονται κι άλλοι φοβούνται. Για πολλούς η ζωή τους έχει τον πράσινο ήλιο στην καρδιά, για άλλους ένα όνομα στα χείλη. Θα αλλάξουμε. Ο τρόπος αλλαγής μας, με διαβούλευση, συμμετοχή, κατανόηση, συναινέσεις και συνθέσεις, θα είναι η απόδειξη πως μπορούμε να πετύχουμε" αναφέρει ο κ.Καμίνης.

  "Οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες θα συγκλίνουν και θα ενοποιηθούν. Το σημαντικό είναι να έχουμε θέσεις που θα κάνουν τη διαφορά. Και στη Βουλή και στην κοινωνία. Δεν πάμε για "μια από τα ίδια". Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα" υπογραμμίζει ο υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

  "Τα κόμματα υπάρχουν όσο αντιστοιχούν σε ανάγκες των πολιτών. Αν η ανάγκη για κάτι ενιαίο, νέο, επικρατήσει μαζικά, τότε θα ενσωματωθούν, θα απορροφηθούν στον νέο φορέα. Οι κάλπες θα δώσουν το μήνυμα. Η μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας, θα δημιουργήσει ένα μεγάλο ανθρώπινο κίνημα που θα επιβάλει την αλλαγή" αναφέρει ο κ.Καμίνης απαντώντας στη ερώτηση πόσο χρόνο θα δώσει σε ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΙΔΗΣΟ και τα υπόλοιπα σχήματα της ΔΗΣΥ για να διαλυθούν.

  Ο κ.Καμίνης δηλώνει ότι θα παραμείνει και στον Δήμο διότι όπως αναφέρει "δουλειές στη μέση δεν αφήνω κι εμπιστοσύνη δεν προδίδω. Στον δήμο, μετά τις υποδομές, την αλληλεγγύη, το νοικοκύρεμα των οικονομικών που πετύχαμε και την διαχείριση του προσφυγικού, τώρα δίνουμε τη μάχη στη βελτίωση της καθημερινότητας. Να τα παρατήσω στη μέση; Διοικώ με συλλογικότητα το δήμο. Το ίδιο θα κάνω και στο κόμμα εξαντλώντας κάθε δυνατότητα αποτελεσματικής άσκησης όλων των καθηκόντων μου".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων