Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 24-Οκτ-2017 21:37

  Τσίπρας: Η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης "είναι αναγκαία και θα γίνει"

  Τσίπρας: Η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης "είναι αναγκαία και θα γίνει"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:50

  "Η χώρα ανακτά την εθνική της κυριαρχία και μπαίνει στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο 5ο περιφερειακό συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στα Ιωάννινα.  

  Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης "είναι αναγκαία" και πρόσθεσε ότι "η ελάφρυνση θα γίνει καθώς θα υπάρξει ο δημοσιονομικός χώρος μέσα από την ανάπτυξη της οικονομίας για να ελαφρύνουμε τα μεσαία στρώματα και τα μικρά, όχι τα υψηλά". 

  Επανέλαβε ότι θα υπάρξει μέρισμα και φέτος "και θα μοιραστεί σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη".

  Παρουσίασε το κυβερνητικό σχέδιο για τη βιομηχανία, επισημαίνοντας ότι στηρίζεται στο τρίπτυχο "ολοκληρωμένες αλυσίδες αξίας – εξωστρέφεια – περιβαλλοντική βιωσιμότητα".

  Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στα μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας ότι "καθημερινά, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πακέτο πλαστών ειδήσεων (fake news)".

  "Παρακολουθούμε τον πανικό που έχει καταλάβει ορισμένους. Υποδηλώνουν την απελπισία του παλιού συστήματος και των παρασιτικών του συμμάχων, που χάνει καθημερινά την ελπίδα να εδραιωθεί ξανά. Τους επιστρέφουμε την απόγνωσή τους. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο. Η δική μας πολιτική κοιτάζει μπροστά", ανέφερε ο κ. Τσίπρας.  

  Ανακοίνωσε παράλληλα την ίδρυση στην Άρτα γεωπονικής σχολής η οποία θα περιλαμβάνεται στις σχολές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ επισήμανε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η πρόσκληση ύψους 120 εκατ. ευρώ για την ίδρυση νέων τουριστικών επιχειρήσεων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ