Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 19-Οκτ-2017 14:16

  Κ. Μητσοτάκης: Το μόνο που παράγει η κυβέρνηση είναι ύφεση

  Κ. Μητσοτάκης: Το μόνο που παράγει η κυβέρνηση είναι ύφεση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14:41

  Του Δημήτρη Γκάτσιου

  Την εναλλακτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία και την ανάπτυξη παρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις συναντήσεις που είχε σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Joseph Daul και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean-Claude Juncker.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη διάρκεια των δύο τετ α τετ, που πραγματοποιήθηκαν στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΕΛΚ, επεσήμανε στους κυρίους Daul και Junker πως στη χώρα μας υπάρχει σαφής εναλλακτική πρόταση. Αυτή της οδού Πειραιώς, η οποία φέρνει νέες δουλειές μέσα από την ενίσχυση των επενδύσεων, δίνει νέο αέρα στον ιδιωτικό τομέα και περνάει και μέσα από τη μείωση της υψηλής φορολογίας. Σύμφωνα, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΕΛΚ και στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι η πολιτική της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου το μόνο που παράγει είναι ύφεση. 

  "Συζητήσαμε με τον πρόεδρο Juncker το μέλλον της Ευρώπης και τη θέση της Ελλάδος σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, που αλλάζει γρήγορα. Οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της Ευρώπης και η τολμηρή ατζέντα την οποία έχει προτάξει ο πρόεδρος Juncker θα δώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ευκαιρία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον κόσμο”, τόνισε, σε δήλωσή του, ο κ. Μητσοτάκης και επεσήμανε πως οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες προτείνει η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως εναρμονισμένες στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

  "Είναι απολύτως απαραίτητο η Ελλάδα, αυτούς τους 15 μήνες, να βρει τη θέση που της αξίζει στο τραπέζι των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρώπης. Ζητήματα που αφορούν την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη μεταναστευτική πολιτική, την πολιτική φύλαξης των συνόρων, είναι ζητήματα στα οποία η Ελλάδα έχει - και μπορεί - να συνεισφέρει θετικά στο διάλογο, που ανοίγει για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ