Επιμένει ο Παππάς για τις τέσσερις άδειες

Τρίτη, 01-Νοε-2016 20:09

Επιμένει ο Παππάς για τις τέσσερις άδειες

"Χαιρετίζω την στάση της ΝΔ να προτείνει πρόσωπο για την προεδρία του ΕΣΡ" δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Ν.Παππάς στην εκπομπή Live news της τηλεόρασης του "Ε" υπογραμμίζοντας πως υπάρχει χρόνος η ΝΔ να μετακινηθεί από το παρών στο ΝΑΙ.

"Είμαστε σε τροχιά σύγκλισης με τη ΝΔ και η πρόταση της ΝΔ για Κουτρομάνο στέλνει μήνυμα συναίνεσης και στα υπόλοιπα κόμματα", ανέφερε.

"Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός πρέπει να επιστραφούν χρήματα στους υπερθεματιστές", διευκρίνισε παράλληλα ο κ .Παππάς.

"Η απόφαση του ΣτΕ μας δεσμεύει και θα την εφαρμόσουμε", είπε και επισήμανε πως "κάναμε λάθη αλλά αισθανόμαστε δικαιωμένοι".

"Αντισυνταγματική κρίθηκε η μεταφορά αρμοδιοτήτων και όχι ολόκληρη η διαδικασία την νομοθέτησης" είπε ο υπουργός ενώ για τον αριθμό 4 των αδειών τόνισε πως ελήφθη υπόψη η μελέτη του Ινστιτούτου της Φλωρεντίας και ο παράγοντας βιωσιμότητας των καναλιών .

Για τον ανασχηματισμό ανέφερε πως αυτό είναι στη ευχέρεια του πρωθυπουργού και τόνισε πως τώρα έχουμε την δυνατότητα συγκρότησης του ΕΣΡ και την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Νωρίτερα, ο Ν. Παππάς με μήνυμά του στο Twitter, ανέφερε ότι "η πρόταση νόμου της ΝΔ για τις άδειες αντιγράφει 9 φορές το νόμο (του ΣΥΡΙΖΑ) που η ίδια θέλει να καταργήσει".

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ