Η Σ. Κριθαριώτη θα "ντύσει" την Ολυμπιακή

Τρίτη, 09-Ιουν-2009 15:57

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των στολών των ιπτάμενων της νέας Ολυμπιακής ανακοίνωσε σήμερα η Marfin Investment Group.

Όπως αναφέρεται, «στο διάστημα από την Τετάρτη 27 Μαΐου, οπότε αναρτήθηκαν στη σχετική ιστοσελίδα οι τρεις προτάσεις για τις στολές της Ολυμπιακής, ως την Κυριακή 7 Ιουνίου, 94.168 μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα και 43.925 ψήφισαν ηλεκτρονικά την πρόταση που προτιμούν.

Νικητές της ψηφοφορίας αναδεικνύονται οι Σήλια και Νίκος Κριθαριώτη που συγκέντρωσαν 22.139 ψήφους. Η ομάδα π2 έλαβε 12.029 ψήφους και η ομάδα της σχολής ΑΚΤΟ 9.757 ψήφους.

Η Marfin Investment Group ευχαριστεί όλους τους σχεδιαστές μόδας που υπέβαλαν προτάσεις για τις στολές και τους φίλους της Ολυμπιακής που ενδιαφέρθηκαν για τις νέες στολές της εταιρείας και συμμετείχαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η πρόσκληση προς όλους «ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη νέα Ολυμπιακή» συνεχίζεται και, μετά την επιλογή στολών, ετοιμάζεται η ψηφοφορία για την επιλογή του λογότυπου της νέας εταιρείας με την επωνυμία Olympic Air».