Lamda Development: Τί ειπώθηκε στο conference call
Παρασκευή, 27-Μαρ-2009 11:33
Τον σκεπτικισμό της αναφορικά με τον αντίκτυπο που πρόκειται να έχει η αρνητική οικονομική συγκυρία στην πορεία των εμπορικών της κέντρων, εξέφρασε η διοίκηση της Lamda Development, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τη χρήση 2008, σύμφωνα με το πρωινό report της Marfin Analysis.
Πάντως, η διοίκηση τόνισε ότι τα στοιχεία για τους πρώτους μήνες του 2009 είναι ενθαρρυντικά για τα εμπορικά κέντρα Athens Mall και Mediterranean Cosmos, ενώ και οι επιδόσεις του νέου εμπορικού κέντρου της εταιρείας Golden Hall είναι σύμφωνες με τις προβλέψεις της.
Τέλος, η διοίκηση ανέφερε ότι η απόφαση μη διανομής μερίσματος βασίζεται στην ανάγκη χρηματοδότησης των νέων αναπτύξεων ακινήτων.