Τι προβλέπει το business plan του ΟΤΕ

Τετάρτη, 26-Νοε-2008 10:36

Κάμψη των εσόδων κατά 3% στην εγχώρια αγορά σταθερής τηλεφωνίας αναμένεται να παρουσιάσει ο ΟΤΕ την περίοδο 2009-2011 με βάση το επιχειρησιακό του σχέδιο, αναφέρει η Proton Bank στο πρωινό της report επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η προαναφερθείσα εκτίμηση είναι χαμηλότερη των εκτιμήσεών της (προβλέπει κάμψη 1% την ίδια περίοδο).

Επίσης, αναφέρει πως με βάση τις ίδιες πηγές σε ενοποιημένο επίπεδο ο κύκλος εργασιών αναμένεται να υποχωρήσει κατά 1% το 2009, καταγράφοντας αύξηση 1% τα ερχόμενα δυο έτη, υποβοηθούμενα από την ανάπτυξη της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

Η Proton Bank σημειώνει ότι οι εκτιμήσεις της για τα ενοποιημένα έσοδα του ΟΤΕ τοποθετούν τη μέση ετήσια αύξηση την περιόδου 2009-2011 στο 1,8%.