ΟΠΑΠ: Ανακοινώσεις για τον διαγωνισμό;
Τετάρτη, 09-Μαϊ-2007 11:11
Με τις προθεσμίες να βρίσκονται πλέον στο "κόκκινο" πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα τα επόμενα 24ώρα ενδέχεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τεχνικών προσφορών που έχουν υποβάλει οι τρεις κοινοπραξίες (Gtech-Scientific Games, Intralot) για το διαγωνισμό αναβάθμισης της τεχνολογικής υποδομής του ΟΠΑΠ, ύψους 200 εκατ. ευρώ.
Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Capital.gr ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Β. Νειάδας ανέφερε ότι μέχρι τα μέσα Μαΐου θα πρέπει να υπάρξει πρόοδος στο διαγωνισμό ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στα χρονικά όρια που έχουν τεθεί.
Άλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι επίκειται συνεδρίαση της διοίκησης του ΟΠΑΠ από την οποία είναι πιθανό να προκύψουν άμεσα ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα.
Σημειώνεται ότι η καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου ήδη έφθασε τους 18 μήνες από την προκήρυξή του, δημιουργώντας ανησυχίες και σε ξένους οίκους (Credit Suisse) περί αδιεξόδου στην όλη διαδικασία.