Στην Τουρκία η διοίκηση της Intralot

Τρίτη, 23-Ιαν-2007 09:42

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας υψηλόβαθμα στελέχη της Intralot για να εξετάσουν από κοινού με την τουρκική πλευρά το θέμα που ανέκυψε με την Inteltek.

Ενδεχόμενη λύση -αναφέρουν πληροφορίες- είναι πιθανό να δοθεί από την τουρκική κυβέρνηση η οποία προχωρά σε κινήσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή ροή διεξαγωγής του προκαθορισμένου στοιχήματος στην χώρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι πρόσφατες δηλώσεις του γενικού διευθυντή του Spor Toto (ο Kρατικός Oργανισμός Διαχείρισης Αθλητικών παιχνιδιών με τον οποίο έχει υπογράψει σύμβαση η Inteltek) Bekir Yunus Uçar στον τουρκικό τύπο, ο οποίος ανέφερε ότι διέξοδο στο ζήτημα που ανέκυψε μπορεί να δώσει σχέδιο νόμου που προωθεί η τουρκική κυβέρνηση για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων της Inteltek.

Πάντως, τόσο η Turkcell η οποία κατέχει το 55% της Inteltek όσο και η Intralot έχουν ανοικτή γραμμή με τα αρμόδια νομικά τμήματά τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού το ζήτημα.