Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Φεβ-2013 10:16

  Σπ. Πολλάλης: Το Δημόσιο δεν "εξασφαλίζεται" από την αξιοποίηση του Ελληνικού

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ενστάσεις για την μέθοδο που ακολουθεί το Δημόσιο για την αξιοποίηση του οικοπέδου του πρώην διεθνούς αεροδρομίου στο Ελληνικού επαναδιατύπωσε ο καθηγητής του Harvard και πρόεδρος της Ελληνικό Α.Ε., Σπύρος Πολλάλης, μιλώντας στη χθεσινή εκπομπή “Eρευνα” του Mega.

  «Έχουμε πολλά ωραία οικόπεδα, έχουμε πολλές άλλες επιχειρήσεις που μπορούμε να τις δώσουμε σε ένα ιδιώτη να κάνει αυτό που θέλει. Αυτό το κομμάτι (σ.σ. η έκταση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικού) είναι ένα μεγάλο τμήμα της πόλης μας είναι το μέλλον μας, για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε κάποιον που θα το κάνει όπως θέλει αυτός. Διότι τι σημαίνει ότι όπως θέλει αυτός; Εάν μου πείτε ότι  αυτός ο κάποιος είναι ένας εθνικός ευεργέτης, τότε πιθανώς οι δυο απόψεις να συγκλίνουν.

  Αλλά εάν είναι κάποιος που θέλει να βγάλει χρήματα, θα κάνει αυτά που θέλει για να βγάλει χρήματα. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε όσο κακή οικονομική κατάσταση και να είμαστε, διότι δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι το ελληνικό κράτος, το Δημόσιο θα πάρει το χρήματα που θέλει» σημείωσε.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ