ΕΛΤΕΧ και Lamda Development στο χαρτοφυλάκιο της Alpha Finance, εκτός η NotosCom

Δευτέρα, 04-Σεπ-2006 10:12

Τις μετοχές των Ελληνικής Τεχνοδομικής και Lamda Development εισάγει στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό της η Alpha Finance, ενώ αφαιρεί αυτή της NotosCom.
 
Για την πρώτη, εκτιμά ότι θα ωφεληθεί από την ηγετική θέση που κατέχει στο χώρο των κατασκευών έχοντας θέσει τιμή-στόχο τα 10,1 ευρώ (+20% από τα τρέχοντα επίπεδα).
 
Για τη Lamda, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα, λέει ότι η αποτίμησή της είναι κατά 22% χαμηλότερη από την καθαρή παρούσα αξία του 2007 (NAV). Η τιμή-στόχος για τη μετοχή είναι τα 10,05 ευρώ (+35% από τα τρέχοντα επίπεδα).
 
Σε ό,τι αφορά τη NotosCom, η Alpha Finance επαναξιολογεί την εταιρεία μετά τα "αδύναμα" αποτελέσματα εξαμήνου.
 
Επίσης προχωρεί σε μείωση της έκθεσης σε Frigoglass, Motoroil, Δέλτα Συμμετοχών και Intralot.
 
Στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται οι εξής μετοχές: ΟΤΕ, Εθνική, ΔΕΗ, Σαράντης, Intralot, Τιτάν, Motor Οil, Δέλτα Συμμετοχών, Αλουμίνιον της Ελλάδος, Ελληνική Τεχνοδομική, Attica Συμμετοχών, Lamda Development, ΣΙΔΕΝΟΡ, S&B, Frigoglass, Ιατρικό Αθηνών και Ρόκας.