Τα σχέδια της Μουζάκης για το ακίνητο της Κηφισού

Πέμπτη, 10-Αυγ-2006 09:33

Εδώ και δύο χρόνια έχει δεχθεί προτάσεις για την πώληση του ακινήτου της στον αριθμό 60 της λεωφόρου Κηφισού η διοίκηση της Μουζάκης, αναφέρουν πληροφορίες του Capital.gr. Η διοίκηση της κλωστοϋφαντουργίας, λένε οι ίδιες πηγές, εξετάζει σοβαρά τις προτάσεις να μετακομίσει από την περιοχή και ήδη έχει έτοιμη λύση να μετεγκατασταθεί σε μονάδα στα Οινόφυτα.
 
Τα καθαρά της κέρδη της, πάντως, πάνε μια χαρά. Στο εξάμηνο αυξήθηκαν κατά 207% και διαμορφώθηκαν σε 876 χιλ. ευρώ έναντι 285 χιλ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου. Ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε στα 29 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 8,3 εκατ. ευρώ αφορούν εκκόκκιση βάμβακος.
 
Ακόμη καλύτερα όμως πηγαίνει η μετοχή της Μουζάκης: «Έπιασε» νέα υψηλά 52 εβδομάδων στα 1,41 ευρώ και βρίσκεται 110% πάνω από τα επίπεδα τιμών του περυσινού Αυγούστου.