Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 31-Μαρ-2023 12:10

    Ετήσια αύξηση 10,8% στον τζίρο του λιανικού εμπορίου τον Ιανουάριο

    Ετήσια αύξηση 10,8% στον τζίρο του λιανικού εμπορίου τον Ιανουάριο
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Άλμα 10,8% σημείωσε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό Εμπόριο τον Ιανουάριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2022, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2022 εμφάνισε μείωση 15,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

    Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Ιανουάριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 1,4% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022 μείωση 12,9%, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ. 

    Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Ιανουάριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022 παρουσίασε αύξηση 0,9%.

    Τέλος, ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Ιανουάριο 2023, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2022, παρουσίασε αύξηση 0,7%.

    Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ

     

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ